ΑΣ Κοινωνική Στόχευση

  Smaller Default Larger

  Ημερίδα Αποτελεσμάτων - Workshop Επιχειρηματικότητας

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ»,

   σας προσκαλεί:

  τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 18:30μμ, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω «Γιάννης Ρίτσος» (Διεύθυνση: Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω, T.K. 12242, Αττική), να συμμετάσχετε στην Ημερίδα Αποτελεσμάτων - Workshop Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», που εντάσσεται στα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ).

   Πρόγραμμα Πρόσκληση

  3η συνεδρίαση για την ανάπτυξη Συνεργατικών Σχημάτων - Clusters

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ»,

   σας προσκαλεί:

  να συμμετέχετε τη Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00μμ στα γραφεία του Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω (ΙΛΟΑ)  (Διεύθυνση: Δημαρχείου 33, Αιγάλεω), στην 3η συνεδρίαση για την ανάπτυξη Συνεργατικών Σχημάτων - Clusters, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», που εντάσσεται στα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ).

   Πρόσκληση

  Ημέρα Καριέρας

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ»,

  προσκαλεί:

  επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 15:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Ελληνικό Μολύβι» (Διεύθυνση: Ιερά Οδός 154 και Νάξου, Αιγάλεω), να συμμετάσχουν στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», που εντάσσεται στα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ).

  70 καταρτιζόμενοι στους τομείς του Πολιτισμού, των Πωλήσεων και της Μεταποίησης Ενδυμάτων σας περιμένουν για συνεντεύξεις. Η πλειοψηφία των καταρτιζόμενων διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε διάφορους τομείς.  

  Το συντονισμό της διαδικασίας συνεντεύξεων υποστηρίζουν Σύμβουλοι με εμπειρία στο αντικείμενο.

  Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στην Ημέρα Καριέρας και να την αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση info@socialtargeting.gr

  H συμμετοχή των επιχειρήσεων στην Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν.

   Αίτηση Συμμετοχής Επιχείρησης Πρόσκληση

  3η συνεδρίαση για του Διαρκούς Συμβουλίου Κοινωνικής Οικονομίας

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ»,

   σας προσκαλεί:

  να συμμετέχετε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00μμ στα γραφεία της Τρικωμίας  (Διεύθυνση: Φυλής 133, Φυλή), στην 3η συνεδρίαση του Διαρκούς Συμβουλίου Κοινωνικής Οικονομίας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», που εντάσσεται στα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ).

   Πρόσκληση

  Ημερίδα Επιχειρηματικότητας

  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ»,

   προσκαλεί:

  επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας την Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 11:00πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ Περιστερίου  (Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 1), να συμμετάσχουν στην Ημερίδα για την Προσέλκυση Επιχειρήσεων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», που εντάσσεται στα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ).

   Πρόγραμμα Πρόσκληση